Telemesterskap i Padeltennis 2024

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 3. Sep 2024

Hei dere!

Som noen kanskje har sett på WP eller hørt i «korridorene», så er det endelig offisielt og klart; Vi skal arrangere Telemesterskap i Padel 08-09 november! I vedlegget kan dere lese invitasjonen som er sendt de andre lokale Telesport lagene i Norge, som igjen videreformidler til sine medlemmer.

 

I korte trekk:

  • Spilles fredag og lørdag 08-09 november
  • Bankett fredag kveld på Thon Hotel (rett ved Telenorbygget)
  • Spill foregår på Kokstad Padel
  • Kan melde på i både herrer eller damer, samt mix

 

Jeg håper virkelig alle i denne gruppen ønsker å være med på dette, og viser resten av Norge at det er god stemning rundt Padel i Bergen!

 

Telesport Bergen ønsker å bidra til å få flest mulig fra Bergen til å delta, og ønsker å sponse alle medlemmer i padelgruppen med kr 500,- !

Det vil si at du må ut med 950,- for mat rundt selve arrangementet på banen, samt en 3-retters med drikke på hotellet på fredags kveld.

Om en ønsker å delta, men ikke er medlem i padelgruppen, blir egenandel kr 1450,-.

Ønsker du å overnatte på hotellet er du selvsagt mer enn velkommen til det. Vi er nok flere fra Bergen som skal det, inklusive meg selv… Men dette må du i så fall dekke selv. TIF dekker kun overnatting for de tilreisende fra andre byer.

 

PS! Er det noen du ønsker å spille sammen med gjennom turneringen, så avtal gjerne det i forkant og skriv i påmeldingen begge to 😊

 

Meld deg på her; https://form.jotform.com/242263412861048

Bestilling av hotel:  https://www.thonhotels.no/event/telenor-asa/

 

Det gledes!


Mvh

Padelgruppen i Telesport Bergen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.