Ti På Topp Vinter fra 1. desember

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 29. Nov 2022


Som i fjor tilbyr bedriftsidretten Ti På Topp Vinter, og Telesport har igjen inngått ein avtale som gjer at medlemmane kan delta utan å betale deltakaravgifta på kr 200. Mange har vore med på Ti På Topp 2022 eller tidlegare sesongar. For dei som ikkje er kjent med opplegget, kan du lese meir her: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-bergen-22-23

Ti På Topp Vinter har stort sett enkle turmål som ein kan rekke i det korte dagslyset eller som er enkle å gå med hodelykt. Nokre er til og med opplyst av lysløyper. Sjølv om ikkje alle turane er så lange, er det viktigaste å kome seg litt ut også på vinteren. Det er bra for helsa og gir nytt overskudd. Og som bedriftsidretten påpeiker er det også bra for den psykiske helsa: "Dagslys og mosjon er en viktig del å være bedre rustet mot vinterdepresjoner gjennom vinterhalvåret. Det er slik at selv korte turer i naturen demper stress og bekymringer, og får oss i bedre humør. Det er vitenskapelig bevist at turer i naturen gir lavere blodgjennomstrømmingen i de deler av hjernen som gir størst aktivitet ved bekymringer og tanker, så her er det ingenting å tvile på: kom deg ut på tur!"

Med Ti På Topp appen får du tips til 15 turmål i Bergen og god guiding på korleis du kjem deg dit. Det er også eit poengsystem der ein kan vinne premiar. Vi satsar nok også på litt internpremiering i Telesport som ein ekstra motivasjon.

Appen er den samme som før, men den må oppdaterast og du må logge inn på nytt om du ikkje har gjort det nyleg. For nye brukarar finn du oppskrifta her.

Hugs at du må velge bedrift "Telesport Bergen", og at du betaler med deltakerkode. Koden blir sendt til alle ordinære medlemmar, seinast i løpet av 1 desember. Ta kontakt med Helge Ytre-Hauge eller andre i styret om du ikkje har mottatt koden.

Legg gjerne ut bilder og tips fra turane til inpirasjon for oss andre!




Resultat Telenor Games Minigolf

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 24. Nov 2022

Her er resultatet av gårsdagens minigolf konkurranse.

Vi gratulerer B-laget med seieren, tett etterfulgt av nyetablerte Lag X og med TelenorKAMeratene på tredje.

Gratulerer også til Randi Ivarsøy som stakk av med seieren i den individuelle konkurransen.

Vel blåst :)


Oversikt pr lag:























Aqua-Run kurs

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 8. Nov 2022

Telesport inviterer medlemmer til kurs i "AquaRun" Tirsdag 6. desember kl 19-21. Telesport dekker kursavgift inkludert inngang til AdO arena. Det er begrenset antall plasser, så vær rask med påmelding.

Det blir råd og erfaringer fra løper og fysioterapeut Eli Anne Dvergsdal om:

  • AquaRun som alternativ trening
  • Løpetrening med lav belastning og skaderisiko
  • Rehabilitering og skadeforebygging
  • Et varmt og trygt treningsalternativ til kalde vinterforhold

1 time teori og 1 time praksis i basseng.

Sted: AdO arena, oppmøte i resepsjonen.

Husk påmelding! Link til påmelding her.


Link til plakat




Telenor Games: Første konkurranse i ny sesong

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 2. Nov 2022


Onsdag den 23.11.22 er det klart for første konkurranse i denne sesongens Telenor Games. 

Vi starter med klassikeren Minigolf.

 

Gjennomføring av Telenor Games Minigolf:

Vi har booket minigolf banen på Vestkanten Storsenter onsdag 23.11.22 kl. 17.00.

Det vil bli servert pizza og brus ved ankomst. Evt. Alkoholholdig drikke må dekkes selv.

 

Regler og poengsystem:

Vært lag går 9 hull og teller opp poeng/antall slag selv. Vinneren blir det laget med færrest slag.

Maks antall slag pr. spiller pr. hull er 7.

 

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på.

 

Mvh

Øyvind Spilde

oyvind.spilde@telenor.no

mob: 92549292






Skarverennet 2023

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 23. Okt 2022

Har du lyst å bli med på Skarverennet 22. april 2023 (2 veker etter påske, 1 veke før Bergen City Marathon)? Da har du sjansen til å bli med ein Telesport-gjeng på eit felles opplegg. Opplegget vil bli tog til Finse fredag 21.4. Overnatting på Finsehytta (DNT) med middag fredag og laurdag kveld. Skarverennet på ski fra Finse til Ustaoset laurdag. Tog tilbake til Finse laurdag (inkludert i sjølve rennet). Og tog fra Finse søndag. Med andre ord ei herleg sosial helg i høgfjellet med ei fin fysisk utfordring. 

Sjølve skirennet er 37 km, og det høyres kanskje langt ut for ein gjennomsnittleg vestlending, men det er overkommeleg for dei fleste som trives med ski på beina. Vi startar på 1222 moh, så etter den første oppoverbakken fra Finse, er store deler av løypa nedover og lett terreng mot Ustaoset på ca 1000 moh. Les om Skarverennet her.

I fjor var det ein gjeng på 6 som hadde ein strålande tur (og i tillegg nokre som deltok utan overnatting på Finse). Medlemmar får refundert startkontingent og reiseutgifter iht vanleg reglement. I fjor søkte vi også Telesport om å få dekka 500 kr av overnattingsutgifter, noko som vart innvilga med bakgrunn i at strategien til Telesport er å bidra til inititativ som i særleg grad støtter opp om formålet om å kombinere idrett og sosiale opplevelsar for medlemmane. Dersom vi klarer å samle ein gjeng vil vi søke om det samme denne gangen slik at terskelen for å bli med blir litt lavare.

Dei som ønsker å delta må melde si interesse til helge.ytre-hauge@telenor.no så snart som muleg. Det er litt komplisert logistikk med påmelding, reise og overnatting. Sjølve påmeldinga til Skarverennet har opna, og normalt må ein vere tidleg ute for å sikre seg plass, men når det gjeld dei som overnatter på Finse frå fredag til laurdag er ikkje flaskehalsen å få startnummer, men overnatting som må bestillast separat. 

Overnatting på Finsehytta kan bli ein flaskehals, og det er muleg vi er litt seint ute, men vi kan i alle fall gjere eit forsøk.  Vi bør bestille dette så snart som muleg, og vi kan ikkje garantere plass. Så meld deg så snart som muleg. Vi prøver nok å gjere dei første bestillingane så snart vi har nok interesserte, men så lenge det er plass vil vi forsøke å legge til bestillingar også etter dette.

Benytt denne sjansen til ein opplevelse du ikkje vil angre på!





1 Kommentar

Ny pallplassering i Bedriftsstafetten

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 28. Sep 2022

Etter en solid innsats ble det nok en pallplassering for Telesport sitt lag i Bedriftsstafetten 2022. Fem spreke Telesportere gav det de hadde, og det holdt til en sterk tredje plass. Ved målgang vanket det premieutdeling og velfjortente kopper med saft og betasuppe. Vinnere ble i år som ifjor Bergen Brannvesen med ABB 1 på andre plass. Laget til Telesport bestod av: Frode Per Marøy, Svein-Magne Torsvik, Øyvind Spilde, Helge Ytre-Hauge og Erling Hagen. 

Kudos til Bedriftssidretten Vestland for et fint arrangement.




Bedriftsstafett Bergen 2022

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 6. Sep 2022

Bedriftsidretten Vestland gjentar suksessen fra ifjor, og skal arrangere Bedriftsstafett rundt Tveitevannet tirsdag den 27.september kl 18.00. 

Vi i Telesport Bergen har allerede et lag på plass, men det er fullt mulig å stille flere lag. Det er 5 lettløpte etapper. 

Om dette er av interesse, send epost til: oyvind.spilde@telenor.no innen tirsdag 13.09.21 kl. 12.00.

Mer info: https://vestland.bedriftsidretten.no/events/p/1000066619/bedriftstafett-bergen-2022





Påminnelse: Påmelding Telenor Games sesongen 2022/23

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 6. Sep 2022

Hei,

Minner om denne for de lagene som enda ikke har meldt seg på.

Vil også informere om at denne sesongen er det mulighet for å være flere deltagere pr. lag..


Det nærmer seg ny sesong av Telenor Games, og det er tid for å melde seg på. Sesongen 2022/23 vil starte medio september og varer til juni neste år. Øvelser vil bli planlagt utover sesongen og vi satser på en miks av tidligere slagere og nye innslag. Vi håper både nye og gamle deltagere blir med!

I år er det to måter å melde seg på:

- En lagleder melder på sitt lag 

- Du melder deg på individuelt og blir plassert på et lag satt sammen av arrangøren

En melder seg på ved å sende epost til oyvind.spilde@telenor.no. Lagleder må huske å få med lagnavn og navn og epostadresse til alle du melder på. De som melder seg på individuelt må også huske navn og epostadresse. Skriv også om du kan tenke deg å være lagleder og/eller lagmedlem. Du må være medlem av Telesport for å delta (men påmelding er tillatt før medlemskap er registrert).

Et lag består altså av inntil 6 deltagere, men i hver øvelse er det normalt 4 som er aktive. Det er også mulig å stille med færre enn 4, men da vil en miste deltagerpoeng i konkurransen. I noen av øvelsene, inkludert i en eventuell landsfinale, vil det være en fordel at laget har begge kjønn. Vi oppfordrer derfor alle lag til å stille med en god kjønnsbalanse.

Bruk denne sjansen til å få et avbrekk i hverdagen med morsomme aktiviteter og bli bedre kjent med kollegaer på tvers av soner og avdelinger!

Påmeldingsfrist: Mandag 12. september.




Påmelding ny sesong Telenor Games Bergen, Sesongen 2022-2023

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 23. Aug 2022

Det nærmer seg ny sesong av Telenor Games, og det er tid for å melde seg på. Sesongen 2022/23 vil starte medio september og varer til juni neste år. Øvelser vil bli planlagt utover sesongen og vi satser på en miks av tidligere slagere og nye innslag. Vi håper både nye og gamle deltagere blir med!

I år er det to måter å melde seg på:

- En lagleder melder på sitt lag (inntil 6 personer)

- Du melder deg på individuelt og blir plassert på et lag satt sammen av arrangøren

En melder seg på ved å sende epost til oyvind.spilde@telenor.no. Lagleder må huske å få med lagnavn og navn og epostadresse til alle du melder på. De som melder seg på individuelt må også huske navn og epostadresse. Skriv også om du kan tenke deg å være lagleder og/eller lagmedlem. Du må være medlem av Telesport for å delta (men påmelding er tillatt før medlemskap er registrert).

Et lag består altså av inntil 6 deltagere, men i hver øvelse er det normalt 4 som er aktive. Det er også mulig å stille med færre enn 4, men da vil en miste deltagerpoeng i konkurransen. I noen av øvelsene, inkludert i en eventuell landsfinale, vil det være en fordel at laget har begge kjønn. Vi oppfordrer derfor alle lag til å stille med en god kjønnsbalanse.

Bruk denne sjansen til å få et avbrekk i hverdagen med morsomme aktiviteter og bli bedre kjent med kollegaer på tvers av soner og avdelinger!

Påmeldingsfrist: Mandag 05. september.




Rebusløp i Bergen Sentrum med Telesport og Telenor Games

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 16. Aug 2022

Fredag 26. august fra kl 17:30 er det klart for rebusløp i Bergen sentrum med Telesport. Rebusløp er eit arrangement som har lange tradisjonar, men som har hatt ein pause dei siste åra bl.a. pga pandemien. Arrangementskomiteen består av Sverre Berg, Beate Rikstad og Asbjørn Handegard - ein erfaren gjeng som har stått bak dette arrangmentet mange ganger. Rebusløpet er for alle medlemmer i Telesport (om du ikkje er medlem kan vi ordne det på 5 minutt). I tillegg til sjølve rebusløpet er dette også ein øvelse i Telenor Games.


Rebusløpet begynner kl 17:30 ved den Blå Steinen på Kong Olav Vs Plass. Fra ca kl 20 forventar vi at laga kjem til målområdet. Der vil vi ha eit eige lokale der det blir premieutdeling i Rebusløpet og i Telenor Games. I tillegg spanderer vi pizza på alle deltakarane. Det blir også tilgang på kald drikke til "innkjøpspris".

For dei som er ukjent med Telesport Rebusløp, så er det ein lagkonkurranse der deltakarane blir satt saman i lag og får eit sett med rebusoppgaver. For kvar oppgave skal ein typisk finne fram til ein plass eller adresse i Bergen (innanfor eit nærmare definert kartområde) ved å løyse rebusen.  I tillegg er det eit spørsmål som ein vanlegvis ikkje finn svar på utan å gå til den aktuelle plassen. I tillegg til kreative evner for å løyse oppgavene, må laget også legge opp ein strategi for å løyse flest muleg oppgaver og bevege seg til alle plassane innanfor tidsramma. Og helst må ein kunne finne fram på eit kart. Kanskje dukker det også opp andre typer oppgaver... Det veit berre komitèen. Uansett er dette noko som passer for alle og det er ingen krav til fysisk form!

Her er eit eksempel på ei rebus-oppgave:


Fasiten på denne oppgava er: Stad: Olav Vs Plass. Oppgavesvar: Blå .  Sannsynlegvis er dette for mange blant dei enklare oppgavene der også mange ville kunne gjette svaret utan å oppsøke plassen...

Hugs påmelding for Rebusløpet HER (link). Siste frist for påmelding er mandag 22. august.




Finale i Telenor Games 26. august

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 26. Jun 2022

Fredag 26. august fra kl 17:30 er det klart for den store finalen i Telenor Games sesongen 2021-22. Meld deg på under og sett av tida i kalendaren!

Den siste øvelsen i denne sesongen blir "Rebusløp" - eit tradisjonsrikt arrangement som har blitt arrangert av Telesport også før Telenor Games. Arrangementskomiteen består av Sverre Berg, Beate Rikstad og Asbjørn Handegard - ein erfaren gjeng som har stått bak dette arrangmentet mange ganger. Merk at Rebusløpet også er opent for deltakarar som ikkje er med i Telenor Games, men det vil bli ei eiga rangering for Telenor Games-laga. Oppfordre gjerne dine kollegaer som ikkje deltar i Telenor Games til å bli med på dette arrangementet.

Rebusløpet begynner kl 17:30 ved den Blå Steinen på Kong Olav Vs Plass. Fra ca kl 20 forventar vi at laga kjem til målområdet. Der vil vi ha eit eige lokale der det blir premieutdeling i Rebusløpet og i Telenor Games. I tillegg spanderer vi pizza på alle deltakarane. Det blir også tilgang på kald drikke til "innkjøpspris".

For dei som er ukjent med Telesport Rebusløp, så er det ein lagkonkurranse der deltakarane blir satt saman i lag og får eit sett med rebusoppgaver. For kvar oppgave skal ein typisk finne fram til ein plass eller adresse i Bergen (innanfor eit nærmare definert kartområde) ved å løyse rebusen.  I tillegg er det eit spørsmål som ein vanlegvis ikkje finn svar på utan å gå til den aktuelle plassen. I tillegg til kreative evner for å løyse oppgavene, må laget også legge opp ein strategi for å løyse flest muleg oppgaver og bevege seg til alle plassane innanfor tidsramma. Og helst må ein kunne finne fram på eit kart. Kanskje dukker det også opp andre typer oppgaver... Det veit berre komitèen.

Her er eit eksempel på ei rebus-oppgave:


Fasiten på denne oppgava er: Stad: Olav Vs Plass. Oppgavesvar: Blå . (svara står her med kvit tekst og dukkar opp om du merkar teksten)

Sannsynlegvis er dette for mange blant dei enklare oppgavene der også mange ville kunne gjette svaret utan å oppsøke plassen...

Merk at det er ei eiga påmelding for Rebusløpet HER (link).

Merk også at det er muleg å ha med reservar i denne konkurransen. Det er derfor ikkje den vanlege begrensinga på 4 deltakar (men ein får fortsatt deltakarpoeng for inntil 4 pr lag).

Før finalen er samanlagtstillinga etter 5 konkurransar slik:

Som vi ser har B-laget eit lite forsprang til resten, men ein margin på 10 poeng er på ingen måte sikker når det blir kjempa om 20 poeng i siste runde. Fra 2 til 4 plass er det veldig tett, og også laga bak der har mulegheiter på pallplassering. Hugs også at alle er med i premietrekninga, så det er ikkje berre pallplassane som gir premiar. Og viktigare enn premiar er sjølvsagt deltakinga og det sosiale i eige lag og saman med dei andre laga. Det vil også stå i sentrum når vi møtes til denne avslutninga.




Telesport stand på Kokstad

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 11. Jun 2022


Hugo, Randi og Svein-Magne på stand for Telesport-styret

 

Torsdag 9. juni hadde Telesport stand på Kokstad utanfor kantina. Mange Telenor-ansatte var innom i løpet av dagen. Styret svarte på spørsmål om bedriftsidrettslaget og det vart vist fram ein del av tøyet medlemmane får støtte til å bestille. Mange vart oppdatert på medlemsfordelane, og fleire meldte seg inn som medlemmar i løpet av dagen. Med det nye Vipps-oppsettet for Telesport er det også veldig enkelt å både melde seg inn og betale kontingent. Vipps, så var det gjort, opplevde fleire på torsdag. I tillegg til informasjon vart det også delt ut drops og sjokolade sponsa av Telenor Fixed and TV ved Jan Bøhm Nilssen. Og alle som var innom hadde mulegheita til å vere med i trekning av eit par premiar.

Bjørg Fagnastøl (t.h.) og Randi Stang Volden trekte ut to vinnarar blant alle som hadde besøkt standen i løpet av dagen.

 

La du igjen namnet ditt på ein lapp i pokalen var du med i trekninga av to eksklusive premiar. Ei Telenor-lue laga ifm 25-års-jubileet til TIF, Telenor IdrettsForening, som er paraplyorganisasjonn for alle bedritsidrettslaga i Telenor. I tillegg kunne ein vinne ein Stoltze-handuk, eit offisielt produkt fra Stoltzekleiven Opp som vi har fått ifm med vår faste deltaking i Stoltzen. Og Stoltzen var eit populært tema på standen torsdag. Påmelding til årets løp som går 1. oktober er begynt og fleire benytta sjansen til å melde seg på torsdag. Vi har fortsatt bra med plassar, men det begynner å bli på tide å melde seg på. Vi kjem til å invitere deltakarar fra andre Telenor-lokasjonar og da blir det raskt kamp om dei siste plassane.

Bjørg Fagnastøl og Randi Stang Volden sørga for rettferdig trekning, og trekte ut to vinnarar blant alle som hadde besøkt standen i løpet av dagen. Arne Johan Sunde og Christian Stiegler vart dei heldige vinnarane



 Arne Johan Sunde (t.v.) og Christian Stiegler vart dei heldige vinnarane som vart trekt ut mellom dei som hadde vore innom standen.

 





Stoltzen og After-Stoltz 1. oktober 2022

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 2. Jun 2022


Blir du med på årets største arrangement for Telesport? Vi reknar med å samle opp mot 50 Telenor-kollegaer til motbakkeløpet i Stoltzen og After-Stoltz!

Påmelding og tildeling av plassar skjer internt i Telesport på denne linken: Stoltzekleiven Opp med Telesport


Klikk deg inn og registrer deg så snart som muleg, så er du sikra plass. Starttidspunktet vårt blir ca kl 11-12, laurdag 1. oktober. Hugs å markere i kalenderen din så ikkje du gløymer det når andre ting dukker opp. 

Etter løpet samlast vi til "After-Stoltz" i eit lokale ikkje langt unna. Der sørger arrangøren Varegg for at vi får servert varm mat og kald drikke. I tillegg blir det trekning av premiar blant Telesport-deltakarane og kanskje ein filmsnutt med glimt fra løpet.

For deg som ikkje har deltatt før så er Stoltzen ein kjempeopplevelse du bør få med deg. Telenor og Telesport har hatt dette som eit av dei viktigaste arrangementa dei siste åra. Normalt har vi stilt 40-50 fra Telenor. Nokre år også med deltakarar fra andre lokasjonar. Totalt har vi vore meir enn 130 deltakarar dei siste åra. Nokre går veldig fort, ned mot 10-11 minutt, mens andre har brukt over 40 minutt. Dei fleste ein plass i mellom, og det varierer naturleg nok fra år til år. Uansett er det ein kort tur som alle kan klare. Det er tungt og bratt og kan vere litt vondt mens det står på, men det går veldig fort over og blir ikkje sittande i kroppen slik som lenger løp kan gjere. Derfor er det for dei fleste ein super opplevelse å tenke tilbake på, og som regel er godfølelsen der etter kort tid når vi samlast til After-Stoltz. Samtidig er det for mange ein fin motivasjon for trening gjennom sommaren og hausten, og eit fint sosialt samlingspunkt både på løpsdagen og fellestreningar i forkant.

Torsdag 9. juni har Telesport stand i gata på Kokstad. Der kan du også melde deg på Stoltzen, snakke med styret eller få svar på alt du lurer på om Stoltzen. Vår mangeårige primus motor for Stoltzen-arrangementa Bjørg Fagnastøl, blir også der. Så treng du litt ektra overtaling eller inspirasjon er det berre å stikke innom.

Sjekk også http://stoltzen.no/ for meir generell info om arrangementet.


Slik såg vi ut på toppen siste gang det ikkje var pandemi

 




Ti på Topp 2022

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 27. Apr 2022

Også i 2022 vil Telesport tilby gratis deltaking i Ti på Topp til alle våre medlemmar. 1. mai startar Ti-på-Topp-sesongen, og vi tilbyr i år deltaking i Bergen, Askøy og Øygarden. Sesongen varer heilt til 31. oktober. Ti på Topp gir deg inspirasjon til å kome deg ut på tur. Du får tilgang til kart og vegbeskrivelsar til turmål - ein fin måte å bli kjent med nye turar på. Også ein mulegheit til å gjere noko saman med kollegaer, og ikkje minst ein fin måte å få litt variert trening på.

I år som i fjor kan du i tillegg til dei fine opplevelsane og trim få med deg nokre premiar. Bedriftsidrettskretsen deler ut ein premie til alle som besøker ti forskjellige turmål. I tillegg blir det trekning av årets turgåer som får ein ekstra premie. For dei verkeleg ivrige er det også muleg å konkurrere om årets superturgåer. Og vi kan konkurrere mot andre bedrifter. I fjor vart vi årets turbedrift i både Bjørnafjorden og Askøy & Øygarden. I tillegg vil vi som ein ekstra motivasjon dele ut nokre internpremiar i Telesport, både til dei ivrigaste og til dei heldigaste. Merk at i år er det ikkje planer om at Ti på Topp er ein del av Telenor Games, men vi håper mange likevel deltar og ta gjerne initiativ til nokre fellesturar sjølv om det ikkje er ein lagkonkurranse. Det er ekstra gøy og trygt å gå saman! Ein av toppane i år er ved Stoltzen, så kombinasjonen av trening til årets happening for mange, Stoltzekleiven opp 1. oktober, og Ti på Topp blir vinn-vinn.


 Korleis kjem du i gang?

  1. Finn fram påmeldingskoden. Den vart sendt på epost til alle ordinære medlemmar 27. april kl 17:53 fra Helge Ytre-Hauge. Mangler du koden, ta kontakt med nokon i styret i Telesport.
  2. Gå til Ti-på-topp for Bergen: http://bergen.tipåtopp.no/pamelding. Eller for Askøy & Øygarden: http://askoyogoygarden.tipåtopp.no/pamelding. Du kan også finne konkurransane og registrere deg i appen.
  3. Velg Bedriftsklasse
  4. Velg Meld deg på eksisterende bedrift
  5. Velg "Telesport Bergen"
  6. Fyll ut telefon og epost (dersom du ikkje har deltatt før må du fylle inn nokre opplysningar for å registrere deg)
  7. Klikk deg vidare til du kjem til Betaling: Velg «Alternativ 1 PÅMELDINGSKODE». Skriv inn koden du har mottatt på epost. Merk at det er ulik kode for Bergen og Askøy & Øygarden.

Da skal registreringa vere ferdig og du kan begynne å sanke poeng (fra 1. mai). Du bør også laste ned appen for enkel registrering av turar. Det er også den enklaste måten å finne fram til turmåla på.

Ellers finn du info om Ti på Topp på Instagram og Facebook.




Tilbud Telenor ansatte - Bergen Racketsenter

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 7. Apr 2022


Mvh 

Morten Charlsen

Gruppeleder Padeltennis

morten.charlsen@telenor.no




Introkveld på Padel

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 7. Apr 2022

9 blide ansikter, kledd for padel, var møtt opp for å få noen tips og triks fra en profesjonell padel trener på Bergen Racketsenter.

Her var det en god miks av folk som har spilt mye før, og folk som prøvde det for første gang. Vi fikk noen gode tips til øving og oppvarming, og det ble gjort klar for en Americano turnering hvor alle spilte mot alle.

1.plassen gikk til Øyvind Spilde, som også fikk gavekortet med på bildet 😊

 

Nå sendes det ut invitasjoner i Spond til faste, og sporadiske spill/treninger. Bli med da vel!



Mvh

Morten Charlsen

Gruppeleder Padeltennis

morten.charlsen@telenor.no




Resultat Telenor Games Dart

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 5. Apr 2022

Her er resultatet av dagens Dart konkurranse.

Vi gratulerer RANSgjengen og Aksessalliansen med delt førsteplass samt Sverrrr og Bermen med en fin tredjeplass.


Detaljer med poeng på de ulike kampene:





Bli med Telesport på Bergen bedriftsfestival

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 4. Apr 2022

Har du lyst å vere ein del av årets store bedriftsidretts-happening? Fredag - søndag 10-12. juni blir Bergen bedriftsidrettsfestival arrangert. Det er ein unik mulegheit til å prøve seg på lavterskel konkurranser eller kurs i idrettar du kanskje ikkje har prøvd på lenge eller som Telesport ikkje har aktivitet i.

Klarer du å samle 7 stk til eit fotball-lag? Eller kanskje 6 stk til kanonball eller volleyball? Eller 5 stk til ein stafett? Eller kva med 4 til innebandy? Eller 3 stk til eit bowling-lag? Eller 2 stk til eit Padeltennislag? Eller kanskje klatring, squash eller orientering utan å vere avhengig av nokon - og til og med få eit nybegynnarkurs før konkurransen?

Som du ser av oversikten under er der mange mulegheiter. Telesport vil dekke påmeldingsgebyra i bedriftsfestivalen, også i idrettar der vi ikkje har aktive grupper. Så her er det ingen grunn til å nøle - få med deg nokon i avdelinga eller finn ein annan medlem som vil vere med. Bruk gjerne våre grupper på Workplace eller Facebook for å få med deg nokon. Eller heng deg på eit lag som treng ein ekstra person. Er du ikkje medlem enda, men har lyst å delta, ordner du lett eit medlemskap (det koster kun 250 kr, du får gratis påmelding og mange andre fordelar, og du forpliktar deg ikkje til noko vidare medlemesskap).

Påmeldingsskjema varierer litt. Styret kan bidra med påmelding for å forenkle fakturering (særleg for lagidrettane er dette praktisk), men alle lag må ha ein kontaktperson/lagleiar. Påmeldingsfrist er satt til 30. april. Alt du treng å finne ut av er altså kva du har lyst til å delta på, kven du vil delta saman med og kven som er kontaktperson for laget. Hugs også å sjekke at du er ledig den helga (og ikkje skal på Bømlo-cup, Voss-cup, Ålesund Musikkfestival Oslo Oriental Dance Festival eller andre konkurrerande arrangement). Kontakt gjerne helge.ytre-hauge@telenor.no om du har spørsmål eller ønsker å melde deg på.

Alle medlemmer som deltar på festivalen vil også kunne få refundert 50% av prisen på den store cupfesten laurdag 12. juni. Det blir det premieutdeling, grillfest, musikk m.m. på Quality Edvard Grieg. Hugs at her må du sjølv kjøpe billettar.


Les meir om arrangementet her: https://www.bergenbedriftsfestival.no/p/63805/hjem




Webshopen er åpen - Trimtex

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 28. Mar 2022

Da er webshopen endelig åpen og det er nå mulig å bestille profilert idrettstøy til rabatterte priser.

Alle ansatte i Telenor kan bestille tøy herfra og man får opptil 30% avslag i forhold til fullpris (rabatten er allerede trukket fra når du er innlogget).

 

Er du medlem av et bedriftsidrettslag, vil du i tillegg få en rabattkode som gir deg ytterligere rabatt på produktene.

Webshopen vil være åpen tom. 17.04.2022 med forventet levering uke 22. 

 

Har du handlet her tidligere, så har du allerede en bruker og du kan bare logge inn med denne.
 Har du ikke handlet her før, må du opprette en ny bruker. Se guide til hvordan du gjør dette her

Klikk deg inn på linken her for å komme til webshopen: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001378 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: Teleidrett2022

 

Er du ikke medlem i bedriftsidretten, men ønsker å melde deg inn, kan du gjøre det her: https://tif-telenor-idrettsforening.idrettenonline.no/p/34899/vare-lag

Velg hjemmesiden til laget du tilhører. Trykk deretter på den blå knappen "Bli Medlem"




Telenor Games femte konkurranse - Dart

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 25. Mar 2022

Det blir ny konkurranse i Telenor Games.

Denne gangen skal vi forsøke oss på Dart.

Konkurransen vil bli avhold i gaten på Telenor bygget tirsdag 5.april kl 16-18 (siste tirsdag før påske)

Vi satser på at alle 9 lag stiller samme dag og spiller kamper mot hverandre på 2 eller 3 dartskiver.

Det blir ikke tradisjonell dart da det vil ta for lang tid, men vi vil ha et gitt antall kast pr kamp og så er det total poeng pr kamp som blir avgjørende.

Vi kommer tilbake med detaljer når det nærmer seg.

 

Så da er det bare å begynne å trene.

Vel møtt.




Introkveld - Padeltennis

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 18. Mar 2022

Da er Padelgruppen etablert og vi har fått på plass en ramme for å kunne gjennomføre treninger og seriespill!

Vi arrangerer en INTROKVELD til Padel allerede mandag 04.04.22 fra klokken 1900-2200. Her er absolutt alle, uavhengig av nivå, velkommen til å prøve denne populære idretten. Vi vil få en gjennomgang av regler og litt tips og triks. Så spiller vi en turnering for alle de som kommer.

Bindende påmelding innen torsdag 31.03.22 her  (begrenset antall plasser)

 

Verdt å merke seg:

  • Du må være medlem i Telesport Bergen for å kunne være med i Padelgruppen.
    1. Er du ikke medlem melder du deg inn her
  • Det vil bli en egenandel pålydende 500,- for året 2022 som dekker treninger/seriespill
  • Det vil være mulig å delta både på introkveld og 1 «trening» uten å betale egenandel
  • For å få invitasjoner til treninger etc, melder du deg inn her  

 

Mvh

Morten Charlsen

Gruppleder Padel

Morten.charlsen@telenor.no





Telesport Hederstegntildeling i 2021

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 13. Mar 2022

Telesport har tradisjon for å tildele hederstegn til medlemmar som gjer ein ekstra stor innsats for laget.

Det er Hederstegnkomiteen som beslutter tildeling etter behandling i styret, men alle medlemmer kan kome med forslag. Dei seinare åra har dei fleste tildelingar skjedd i forbindelse med jubileumsfestar og dette skjedde også i 2021 da det vart tidelt hederstegn både i bronse, sølv og gull. Gratulerer til alle som vart tildelt hederstegn og ein stor takk for innsatsen for Telesport!

Trond Sigurd Ellefsen og Bjørg Fagnastøl mottok Hederstegn III i gull. Før denne tildelinga var det kun 5 noverande medlemmar som har nådd dette nivået, så dette er ei utmerking som heng høgt.

Trond Sigurd Ellefsen og Bjørg Fagnastøl, Tidelt hederstegn III i gull Trond har bl.a. vore styremedlem/sekretær fra 2005 til 2021, i tilegg leiar i friidretsgruppa og aktiv i konkurransar for Telesport. Bjørg er blant våre mest aktive medlemmar, både i trening og konkurranse. Ho har i tillegg vore ein pådrivar og organsiator for Stoltzen-deltakinga til Telesport. Og ikkje minst har ho vore leiar i valkomiteen i mange år, både for Telesport og TIF, og sørga for god rekruttinging til styre og komitear.

 Sverre Berg, Erik Christensen og Bente Husa. Tildelt hederstegn II i sølv.

Tre medlemmar vart også tildelt hederstegn II i sølv. Det kan maksimalt tildelast tre pr år, og det var mange gode kandiatar. Sverre har dei siste åra hatt fleire roller i Telesport styret, samt vore medlem i TIF styret. I tillegg har han vore ein av pådrivarane og initiativtakarane til Telenor Games. Erik var styremedlem/kasserar fram til 2018 og har etter det representert Telesport i kontrollkomiteen for Velferdssambandet. I tillegg er Erik også blant våre lengstløpande medlemmar med bl.a. fleire maratonløp. Bente er tildelt hedertegn for lang og trufast teneste som leiar i bowlinggruppa, i tillegg til aktiv bowling. Det er 15 år sidan Bente fekk hederstegn I i bronse, og ho mottok no eit velfortent hederstegn II.


Erling Hagen, Hugo Olsen, Ole Ressem, Ivan Sjåstad, Randi Volden, Helge Ytre-Hauge. Tildelt hederstegn I i bronse.

Gunhild Sælensminde. Tildelt hederstegn I i bronse.

 

For hederstegn I i bronse er det inga absolutt grense for kor mange som kan motta merket pr år og hederstegnkomiteen valgte å gi dette til heile 7 medlemmar i 2021. Hederstegna vart tildelt for innsats i styre, som gruppeleiarar og for aktiv deltaking og representasjon av Telesport i konkurransar over lang tid.


Vi har også oppdatert ein oversikt over alle som er tildelt Hederstegn i Telesport: Oversikt over Hederstegn i Telesport (pdf)

Totalt er det 60 medlemmar som er tildelt hederstegn i Telesport blant noverande og tidlegare medlemmar.

Reglande for nominering og tildeling av hederstegn finn du her: Regler for Hederstegn

Hugs at alle medlemmar kan nominere kandidatar til hederstegn. 

Ein stor takk til alle som står på for Telesport og bidrar til eit godt tilbod til medlemmane!





Skikurs onsdag 16.3.2022

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 7. Mar 2022

Oppdatering 14.3.2022: Siste frist for påmelding er i dag. Fortsatt eit par plassar ledig.

Skigruppa i Telesport arrangerer i år Skikurs.

Kurset blir på Frotveit onsdag 16.03.2022 med oppmøte på parkeringsplassen kl 1630. Varighet ca 2 timer.

Kurset har fokus på skøyeteknikk og kjøres i regi av Hordaland skikrets som har proffe instruktører. Du trenger ikke ha nevneverdig kompetanse på ski for å delta.

Oppmøte blir på parkeringsplassen på Frotveit. Det kan arrangeres felles transport om ønskelig, si i så fall fra i påmeldingen om du ønsker transport.

Påmelding til erling.hagen@telenor.no

Antall plasser er begrenset til ca 15 stk. Påmelding er først til mølla! 

Husk også avmelding ved sykdom e.l. slik at alle plasser kan utnyttes. Deltakeravgift dekkes av Telesport, men kan faktureres deltaker ved påmelding uten at plass benyttes (inntil kr 500).




Telenor Games – Padeltennis

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 11. Feb 2022


Tirsdag den 08. februar gikk den fjerde øvelsen av stabelen i sesongens Telenor Games. Denne gang var det padeltennis som stod på programmet. Dette er en ny aktivitet i Telenor Games.

Etter en rask innføring av spillet med regler, og med litt forskjellig erfaringsnivå på lagene, braket det løs med turnering. 

Da lag Mixten dessverre har måtte trekke seg, var det totalt ni lag som deltok. Alle lagene spilte åtte kamper hver med en liten pust i bakken innimellom slagene. 

Vi applauderer for et veldig godt oppmøte på en relativt ukjent aktivitet og vi takker alle for innsatsen 😊

   Plassering

Lag

Kamper

        S

  T

Mål +

Mål -

     Poeng

1.

B-Laget

8

8

0

0

166

36

16

2.

RANSgjengen

8

6

0

2

150

107

12

3.

Telenor KAMeratene

8

5

2

1

122

89

12

4.

Aksessalliansen

8

3

1

4

97

101

7

5.

Mobile Boys

8

3

1

4

104

122

7

6.

Team Top Floor

8

3

0

5

70

99

6

7.

Sverrr og Bermen

8

2

0

6

92

123

4

8.

Volumgjengen

8

2

0

6

80

112

4

9.

Telesnuppene

8

1

0

7

43

135

2

Oppdatert Telenor Games resultat kommer..

Minner om denne: Om du er interessert i å spille padel. Se her: https://telenor.workplace.com/groups/777674809029854/permalink/2431327726997879/





Rabattavtale på skikort i Eikedalen

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 7. Feb 2022

Telesport Bergen har inngått Bedriftsavtale med Eikedalen Skisenter med 20% rabatt på dagskort/kveldskort. Avtalen fra 2021 er utvida til å gjelde for 2023/2024 sesongen.

Vedlagt pdf dokument beskriver hvordan en går frem for å få rabatt:

Eikedalen Bedriftsavtale 21-22.pdf




Heiskort og hotellavtale med Myrkdalen 2023/2024

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 7. Feb 2022

Telesport Bergen har fornyet avtalen om rabatt på heiskort og overnatting i Myrkdalen for 2023/24

Se vedlagt pdf for rabattkode og detaljer: Skikort Avtale Myrkdalen 23-24- Telenor.pdf




Telenor Games - Resultat etter halve sesongen

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 22. Jan 2022

Telenor Games-sesongen 2021/22 starta med "Ti-på-topp", Frisbee-golf og Go-kart. Det må vel kunne seiast å vere ganske varierte øvelsar, og vi ser også at det har blitt forskjellige lag på topp i alle øvelsane. I samandraget er det B-laget som har fått eit lite forsprang til dei andre, men ei leiing på 8 poeng er langt fra trygg. Sannsynlegvis blir det tre øvelsar til før sesongen blir avslutta fram mot sommaren, og det betyr 60 mulege poeng pr lag. Med andre ord kan alt skje. Og når vi ser at kun 6 poeng skiller dei neste 4 laga på lista tyder alt på at her blir det spenning til siste slutt. Dei laga som har hatt problemer med å stille fullt lag i alle konkurransar har hamna litt bak i samandraget, men eg trur alle kan skrive under på at deltakinga er gøy uansett.

Som tidlegare annonsert starter vårsesongen med Padel-tennis 8. februar. Dersom nokon synes det høyres gøy ut å vere med på Telenor Games er det eit lag med opne plassar. Ikkje nøl med å ta kontakt med Øyvind Spilde (oyvind.spilde@telenor.no) om du ønsker å bli med. Det blir garantert mykje gøy å bli med på utover året!


Under ser du resultata oppsummert så langt i sesongen.





Telesport Bergen 85 års jubileum – gode minner fra 2021!

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 17. Jan 2022

Lørdag 6. november var det duket for storslått feiring av Telesport Bergen sitt 85 års jubileum. Med koronasituasjonen på vår side kunne over 70 medlemmer med følge samles på Scandic Ørnen. Her ble det servert 3 retters middag, og det var utdeling av premier, statuetter og hederstegn til mange av de aktive medlemmene. Det var kjekt å endelig kunne treffe gamle og nye kollega i et sosialt lag – det har det ikke vært mange anledninger til de siste årene. Kvelden ble avsluttet med at orkesteret Bris spilte opp til dans, og alle var enig i at det hadde vært en fin fest😊

 

A group of people standing together

Description automatically generated with medium confidence

A person and person sitting at a table with wine glasses

Description automatically generated with low confidence

A group of people sitting around a table with a white tablecloth

Description automatically generated with medium confidence

A group of people sitting around a table

Description automatically generated

A group of people sitting around a table

Description automatically generated

A group of people sitting around a table with food on it

Description automatically generated with medium confidence

A group of people sitting around a table with food and drinks

Description automatically generated with medium confidence

A group of people sitting around a table with food on it

Description automatically generated with medium confidence

A group of people sitting around a table

Description automatically generated





Registrering av lag/ forening

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 14. Jan 2022

I forhold til at vi skal få mest mulig riktig registrering av lag når vi melder oss på konkurranser, så ønsker vi i fremtiden at alle benytter «Telesport Bergen».

Dette vil gjøre det enklere ift. refusjon og det kunne søke på deltagere.

 

Eksempel vedlagt viser påmelding via EQ Timing, der Telesport Bergen ikke kommer opp under «Search club» men kan skrives i fritekstfeltet «Team/Company».

Stort sett alle påmeldingssider skal ha et fritekstfelt der en kan legge til lag/ forening.






Kjøp/ bytte av Telenor treningstøy

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 14. Jan 2022

Hei,

Siden Telenor treningstøy er klær med spesialdesign, så er det dessverre ikke mulig å bytte størrelse via nettbutikk.

Sender denne ut i håp om at noen ønsker å kjøpe eller gjøre et bytte.

Gjelder en vest + en shorts i herremodell str. XL.


For mer informasjon, ta kontakt med:

Siv Johansen

siv.johansen@telenor.no

+47 41433407




Telenor Games - Padel Tennis

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 12. Jan 2022

Telenor Games: Ny konkurranse

 

Godt nyttår! 😊

 

Tirsdag den 08. Februar er det klart for årets første konkurranse i denne sesongens Telenor Games. 

Denne gangen skal vi spille Padel Tennis. Øvelsen er ny i Telenor Games sammenheng.

 

Padel, eller Padel Tennis som noen kaller det, er en av de raskest voksende idrettene i verden. Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash, så om du har spilt en av dem før vil du raskt kjenne deg igjen. Banen er utformet med vegger som i squash, men med nett som i tennis.

Padel spilles vanligvis i double-format (to spillere på hvert lag), og lagene spiller på hver sin side av nettet. Veggene brukes flittig i spillet, noe som kan bety at ballen spretter i uventede retninger. Racketene er tykkere enn i tennis og Squash, men mindre i størrelse, og uten strenger. Dette gir spilleren mer kontroll over racketen.

 

Gjennomføring av Telenor Games Padel Tennis:

Vi har booket fem baner på Interpadel Sandsli fra kl. 17-20. Interpadel holder til på Sandslihaugen 10, 5254 Sandsli. https://interpadel.no/

Vi starter kl. 17 med en innføring i spillet fra en av senterets instruktører, før vi setter i gang med kamper. Alle lagene spiller mot hverandre en gang, der to fra hvert lag spiller pr kamp. Det rulleres på laget internt så kan alle seks fra laget stille, og man får en fin heiagjeng til kampene 😊

 

Regler og poengsystem:

Vi spiller kamper a 12 min, så teller vi opp poeng når 12 min er gått.

Det taes utgangspunkt i et Americano poengsystem, som egentlig er et poengsystem der man bestemmer et antall poeng man skal spille om. Men her vrir vi litt på det og heller teller kontinuerlig poeng i 12 minutt med et poeng pr ball, slik at vi slipper at kamper ikke blir avgjort.

Lagledere vil få ansvar for å holde tiden og telle poeng pr kamp.

Mer om poengsystemet her: https://www.padelracketer.no/blog/americano---den-perfekte-padelturneringen

 

Vedlagt er kampoppsett med foreløpige tider. Det er satt av 15min pause fra kl. 18.45-19.00.

 

Fint om de som har egen racket tar med seg denne.

 

Dette blir gøy! 😊

 

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på.


Mvh

Øyvind Spilde

oyvind.spilde@telenor.no

mob: 92549292




Telenor Games - Ti-På-Topp Resultat

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 10. Jan 2022

Heile 41 deltakarar var registrert i Ti-På-Topp-konkurransen i Telenor Games 2021. Når vi trekker fra reservane og dei som aldri fekk registrert turar er vi nede i 31 tellande deltakarar, men begge deler er opp fra i fjor. Det har vore ein imponerande innsats. I fjor var det 4 lag som samla over 1000 poeng. I år er det heile 7 av laga som har meir enn 1000 poeng! Ser vi på alle Telesportarane er totalt 437 turmål besøkt, fleire enn 1000 turar og meir enn 5000 km er gått. Det er fantastisk imponerande!
I Telenor Games har heile 23 personar besøkt meir enn 10 ulike turmål og 13 har besøkt alle 18 turmåla i Bergen. I lagkonkurransen teller alle turar med, og det har vist seg at også dei som går få turar har samla viktige poeng for laga sine. Og aller viktigast er jo uansett det at vi kjem oss ut i frisk luft, får god mosjon og kanskje ein sosial tur i tillegg. Eg må likevel nemne Arild Lægreid fra B-laget og Anne Elisabeth Berge fra Telesnuppene som begge klarte å oppnå den maksimale individuelle poengsummen ved å ha besøkt alle turmåla og i tillegg gått minst 100 andre turar! Det skal bli vanskeleg å toppe det.

I lagkonkurransen var det denne gangen eit lag som utmerka seg. Telesnuppene var best på alt med unntak av Toppbonusen der dei måtte nøye seg med ein delt andreplass med Mobile Boys. Total samla Telesnuppene over 2500 poeng og endte nesten 700 poeng foran nummer 2. På plassane bak var det ganske tett konkurranse, og bildepoenga vart faktisk avgjerade for rekkefølgen her. Sverrr og Bermen tok likevel 2. plassen med god margin etter å ha samla totalt 1817 poeng. Ikkje minst har laget imponert med mange fellesturar og flotte bilder til inspirasjon for dei andre laga. Det var svært jamn kamp om 3-plassen, og det viste seg at den kampen gjekk i favør av B-laget etter nokre overraskande bildepoeng i siste liten. Laget fekk aldri publisert bilde fra fellestur denne sesongen, men det viste seg i oppsummeringa at ein på laget hadde lagt ut eit bilde ein fin vårdag og dermed sikra 200 poeng som var nok til å bykse 2 plassar oppover lista. Fjorårets vinnar Team Top Floor måtte dermed ta til takke med den sure 4-plassen. Til tross for jamn laginnsats glapp det litt både med bilder og ved at dei mangla dei heilt store poengsankarane. Derimot hadde laget tydeleg gått inn for å sikre seg Toppbonusen og var ganske klart foran dei andre laga når det gjaldt antall turarar til Hausdalshorga. Ein av dei (som har ønska å vere anonym) vart så ivrig utover hausten at han fekk legendestatus i Strava. Dermed stakk laget av med dei 100 toppbonuspoenga utan at det gjorde noko utlsag i totalsammendraget.


Oppsummerer vi poenga så blir det som i figurane under: