Telesport Bergen i Ti på Topp Bergen 2021 (+ Bjørnafjorden fra 10. juni og Øygarden/Askøy fra 19. august)

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 28. Apr 2021

Etter suksessen i fjor med deltaking i Ti på Topp Bergen, har vi bestemt oss for å satse på dette i år også. I fjor registrerte vi 664 fjellturar til tross for at vi kom i gang ganske seint i sesongen. I år satsar vi på å vere med fra første stund når det opnar opp 1. mai. Kanskje klarer vi 1000 turar i år? For 2021 har vi også kjøpt ein bedriftsavtale som gjer at påmeldinga blir enda enklare og gratis! I staden for å betale oppgir du ein kode, og dermed er du i gang. Styret oppfordrar alle medlemmane til å bli med på dette. Det er ein fin måte å få trim og frisk luft på, og ein inspirasjon til å prøve nye turmål. Dei 17 turmåla fra i fjor er bytta ut med nye, og ein får tilgang til kart og beskrivelse av turen.

I tillegg kan det også vere premiar å hente: Alle som besøker ti forskjellige turmål får premie (18 i Telesport klarte det i fjor). Årets fjellgeit blir den som har gått lengst i antall km, den som går flest turer i løpet av perioden blir også premiert. Det blir også beste store bedrift og beste lille bedrift (under 30 ansatte). Dette er altså premiar fra Vestland Bedriftsidrettskrets. I tillegg har styret bestemt at det blir intern Telesport-premiering. Dei tre øverste på lista fra Telesport vil få ein premie. I tillegg trekker vi tre premiar blant øvrige som har registrert minst 3 turmål. Og i tillegg er planen å bruke Ti på Topp som ein del av neste sesong av Telenor Games (meir info om dette kjem, men for dei som ikkje var med i fjor så finn ein opplegget her)

Som før må vi også tenke på smittevern. Ti på topp er en turkampanje som er levert i samråd med kommunale smittevernmyndigheter i området hvor turmålene befinner seg. Grunnet koronasituasjonen er turkampanjen heldigital og alle turbeskrivelser og kart er tilgjengelig i Ti på Topp-appen. For informasjon om hvordan du som deltaker kan bidra til å hindre smitte, se her.

 Korleis kjem du i gang?

  1. Finn fram påmeldingskoden du har mottatt på epost (sendt 2021-04-28 frå Helge Ytre-Hauge). Mangler du koden, ta kontakt med styret i Telesport.
  2. Gå til Ti-på-topp for Bergen: http://bergen.xn--tiptopp-gxa.no/pamelding (eller bruk appen)
  3. Velg Bedriftsklasse
  4. Velg Meld deg på eksisterende bedrift
  5. Velg "Telesport Bergen"
  6. Fyll ut telefon og epost (dersom du ikkje har deltatt før må du fylle inn nokre opplysningar for å registrere deg)
  7. Godta vilkår (Det er faktisk muleg å lese gjennom alle 4 linjene)
  8. Betaling: Velg «Alternativ 1 PÅMELDINGSKODE». Skriv inn koden du har mottatt på epost

Da skal registreringa vere ferdig og du kan begynne å sanke poeng (fra 1. mai). Du bør også laste ned appen for enkel registrering av turar. Det er også den enklaste måten å finne fram til turmåla på. Påmeldinga er også muleg å gjennomføre i appen. Da må du som pkt 2 (etter registrering/innlogging) velge konkurransen «Ti på Topp Bergen 2021», og deretter er steg 3-8 dei samme bortsett fra at personopplysningane alt er registrert.

Ellers finn du info om Ti på Topp på Instagram og Facebook.

Ti På Topp Bjørnafjorden

Fra 10. juni er det muleg å melde seg på Ti På Topp Bjørnafjorden. Vi har registrert Telesport Bergen og kjøpt eit antall koder til også denne konkurransen. Det er same opplegget som Bergen, men toppane ligg i tidlegare Os og Fusa kommunar. Litt færre turar her, men over eit større område og med enda høgare toppar. Påmeldingsprosedyren er heilt lik som over, men du må gå til http://tptbjornafjord.tipåtopp.no/pamelding (eller velge "Ti på Topp Bjørnafjorden 2021" i appen). Der er eit valg i app-menyen for å bytte konkurranse. MERK at det er ein annan PÅMELDINGSKODE til denne konkurransen enn den du har fått for Bergen. Kontakt Helge Ytre-Hauge (helge.ytre-hauge@telenor.no eller 99352969) for å få tilsendt koden om du mangler denne.

Ti På Topp Askøy og Øygarden

Fra 19. august er det muleg å melde seg på Ti På Topp Askøy og Øygarden. Vi har registrert Telesport Bergen og kjøpt eit antall koder til også denne konkurransen. Det er same opplegget som Bergen og Bjørnafjorden, men toppane ligg i Askøy eller Øygarden kommune. Påmeldingsprosedyren er heilt lik som over, men du må gå til http://askoyogoygarden.xn--tiptopp-gxa.no/pamelding (eller velge "Ti på Topp Askøy & Øygarden 2021" i appen). Der er eit valg i app-menyen for å bytte konkurranse. MERK at det er ein annan PÅMELDINGSKODE til denne konkurransen enn den du har fått for Bergen. Kontakt Helge Ytre-Hauge (helge.ytre-hauge@telenor.no eller 99352969) for å få tilsendt koden om du mangler denne.

God tur og lykke til!

Installer appen Ti På Topp fra iBooking AS



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.