Telesport Bergen satsar på Ti-på-topp 2020

Postet av Telesport Bergen den 29. Apr 2020

Dei fleste har vel fått med seg at Korona-tiltaka har ført til at dei fleste idrettsarrangement har blitt avlyst den siste tida. Og at det nok blir slik ei stund framover. Dette påverkar sjølvsagt også aktiviteten i Telesport, og mange har fått avlyst planlagte konkurransar. No tar Telesport eit initiativ for å få fleste muleg med på eit av dei tilboda som fortsatt finst i bedriftsidretten.

Det er viktigare enn nokon gang å holde seg i form og få frisk luft. Derfor har styret i Telesport Bergen bestemt at vi satser på bedriftsidrettens Ti-på-topp i Bergen kommune i år. Det betyr at vi oppfordrar flest muleg til å bli med og at vi refunderer påmeldingskostnaden til alle våre medlemmar (også nye som melder seg inn :-) ). Alt skal sjølvsagt skje iht gjeldande smittevernreglar:
Ti på topp er en turkampanje som er levert i samråd med kommunale smittevernmyndigheter i området hvor turmålene befinner seg. Grunnet koronasituasjonen er turkampanjen heldigital og alle turbeskrivelser og kart er tilgjengelig i Ti på Topp-appen. For informasjon om hvordan du som deltaker kan bidra til å hindre smitte, se her.
Turmål i BergenTi-på-topp handlar altså om å gå tur på små og store fjelltoppar i Bergen. Totalt er det 17 mål å velge mellom. Alle som besøker 10 toppar får ein deltakarpremie. Kanskje blir det også nokre Telenor-interne premiar eller konkurransar? Det får vi ev kome tilbake til. I første omgang gjeld det å kome i gang. Kanskje kan vi også hevde oss i konkurransen med andre bedrifter? Pr no er det Multiconsult, Sweco, DNB og BIR som er på topp. Det ser ut til å bli perfekt turver no, så det er berre å kome seg ut!


Korleis kjem du i gang?

  1. Gå til Ti-på-topp for Bergen: http://bergen.xn--tiptopp-gxa.no/pamelding
  2. Velg Bedriftsklasse
  3. Velg Meld deg på eksisterende bedrift
  4. Velg "Telesport Bergen"
  5. Fyll ut telefon, epost osv for å registrere deg
  6. Betal påmeldingsavgift (ta vare på kvittering du mottar på epost)


Telesport Bergen vil refundere påmeldingsavgifta til alle medlemmer (også dei som er registrert som "passive" medlemmar). Husk å ta vare på kvittering/dokumentasjon. Det vil du få bruk for ifm refusjon mot slutten av året. Informasjon om dette blir sendt ut når det nærmar seg.


0 Kommentar

Medlemsfordeler

Postet av Telesport Bergen den 27. Apr 2020

Her er litt info om hvorfor du bør bli medlem av Telesport Bergen


0 Kommentar

Resultater fra kanonball aktiviteten i Telenor Games 2020

Postet av Telesport Bergen den 23. Apr 2020

Andre aktivitet i Telenor Games 2020 ble gjennomført som en kanonballturnering på Kokstad i perioden 9 - 10 mars. Innsatsen var svært god fra alle lagene, og med tanke på at deltakerne kastet seg ned på det knallharde skifergulvet i allmenningen skal vi være glad at vi kom gjennom arrangementet uten skader. 

Mange har nok hatt et forhold til kanonball for 30 - 50 år siden og har nok spilt med forskjellige regler. Men med noen regler på forhånd og nye regler underveis, samt god sportsånd fra de deltagende lagene kom vi gjennom turneringen uten alt for mye krangling om reglene. 

Som det fremgår av tabellen under ble det delt førsteplass mellom Aksess Alliansen og Mobile Boys. Gratulerer :-)

Og så må Randi og Røverne skjerpe seg til neste konkurranse ;-)
PoengScoreResultat poengAntall deltakereDeltaker poengTotal poengTotal plass
Lag 3 - AKSESS-ALLIANSEN
8(5-0)1236181
Lag 5 – MOBILE BOYS
6(5-1)1048181
Lag 6 - TEAM TOP FLOOR
6(5-2)848163
Lag 10 – Telenor KAMeratene
6(4-2)748154
Lag 7 - VOLUMGJENGEN
4(3-3)648145
Lag 1 - TELESNUPPENE
4(3-5)548136
Lag 9 - B-LAGET
3(2-4)448127
Lag 4 – IVAN&DAMENE
2(2-5)33698
Lag 8 – RANsgjengen
1(1-4)23689
Lag 2 - RANDI OG RØVERNE
0(0-4)100110

0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline