Bestilling av Telenorprofilert tøy med rabatt

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 1. Nov 2023

Trimtex webshop er no open for bestilling av Telenor-profilert tøy, dvs TrimTex treningstøy med Telenor logo og fargar.

Bestillingsfristen er søndag 19. november. Det er ikkje muleg å bestille etter dette. Bestill helst i god tid. Da har du mulegheit til å få hjelp i tilfelle du får problemer med innlogging e.l. Forventa levering er ca 12. januar.

Trimtex har lansert nye nettsider og derfor må alle opprette brukar, også dei som har brukt teambutikken tidlegare. Gå til denne linken for registrering: https://shop.trimtexcustom.no/account/register. Rett etter registrering blir du bedt om å legge inn teamkode. Da legger du inn: teleidrettsforbundet-2589.

Da har du tilgang til bestilling av 76 forskjellige produkt med Telenor-logo. Designet er litt endra fra tidlegare, og det er også ein del meir "vintertøy"  i utvalget.


Eksempel fra utvalget vi kan bestillex, Fast jakke, Ace jakke, Flex Hoodie

Medlemmar som har betalt kontingent for 2023 kan benytte ein rabattkode som gir 50% avslag ved handel (totalt blir det ca 60% rabatt av ordinær pris fordi prisane som er oppgitt før rabatt også inkluderer ein volumrabatt til Telenor). Når du har lagt varene i handlekorga og skal betale legger du inn rabattkode i feltet for "Discount code or gift card" og trykker "Legg inn". Da får du 50% på alt i handlekorga. Rabattkoden som gjeld for denne bestillinga blir sendt ut på epost 1.11.2023 ca kl 23. Epost avsender er "Telesport Bergen ". Emnefeltet er "Rabattkode fra Telesport Bergen til Trimtex Webshop". Dersom du ikkje har mottatt epost eller har andre problemer kan du kontakte Helge Ytre-Hauge.

Pass på at du ikkje deler denne koden med andre. Det vil bli gjort ein sjekk av kven som har bestilt når vi får fakturaen fra Trimtex.

Vi har også fått ein prøvekolleksjon med utvalgte Trimtex-produkt. Desse kan du sjå og prøve på Kokstad i bestillingsperioden. Du vil finne dette i 4 etasje, fløy 1. Det er i underkant av 20 modellar i prøvekolleksjonen. Til samanlikning er det 76 produkt vi kan bestille i webshopen. Så det er eit begrensa utvalg, men det kan gi eit bra inntrykk av størrelse og kvalitet på dei forskjellige produkta. Størrelsane varierer litt, men det finst variantar fra Dame S til Herre 3XL.

Produkt i prøvekolleksjon som også kan bestillast med Telenorprofil. Merk at prøvekolleksjonen har heilt andre fargar.

 Slik ser det ut i prøveområdet

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.