Telesport Padelturnering 2023

Postet av Telesport Bergen B.I.L den 10. Okt 2023

Fredag 06.10.23 gikk den første turneringen for året i Padelgruppen av stabelen.

Det er nå totalt 17 aktive spillere i gruppen, og vi blir stadig flere. Det var derfor et meget godt grunnlag for å få en flott turnering med etterfølgende middag i byen.

I utgangspunktet var vi 15 påmeldte, men pga sykdom og andre omstendigheter, endte vi på 13. Fortsatt en meget høy deltakelse selv på en fredag ettermiddag 😊

Vi spilte Padel i 2 fulle timer og valgte turneringsformen Americano hvor alle får spille med, og mot de fleste. En artig turneringsform!

Daniel Eidesund har fått en ny pokal på peishyllen hjemme da det var han som gikk av med seieren i årets offisielle padelturnering for hele gruppen . Vi gratulerer så mye!

 

Flesteparten av deltakerne ønsket å møtes til en middag og noe godt å drikke i glasset i sentrum etterpå. På https://www.insidegruppen.no/inside-flyen-rock-caf ble vi sittende en time eller 2 før vi gikk opp en etasje og spilte både dart og shuffleboard. Som for øvrig Telesport har arrangert egne turneringer i før… Etter dette gikk turen videre til https://www.nomadbergen.no/i Vaskerelven hvor vi hadde fått gode priser for de som ville sitte litt lenger utover på kvelden i hyggelig selskap. De ivrigste holdt ut til klokken 03, og kvelden må sies å ha vært svært vellykket. Gruppen har allerede økt i antall personer etter å ha hørt ryktene etter «begivenheten».

Klarer vi å runde 20 aktive deltakere før vi skriver 2024??


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.