Telenor Games Bergen - Vinnere og premieutdeling for 2018-19-sesongen

Postet av Telesport Bergen den 23. Sep 2019

Da er det klart for premieutdeling i Telenor Games for sesongen 2018/19. Totalt har 9 lag deltatt i 4 øvelser - Løpeskyting, Heiskonkurranse, Frisbeegolf og Rebusløp.

Mobile Boys har vist seg å være suverene denne sesongen med godt oppmøte og gode prestasjoner. I 3 av 4 øvelser har de vært helt i toppen. Med totalt 70 poeng er det god  margin til lag nr 2. En velfortjent seier!

Bak Mobile Boys er det svært jevnt. Team Top-Floor deler andreplassen med Randi og Røverne. Som vi ser av resultatlisten følger de andre lagene tett, så her har det vært små marginer som har avgjort.

Torsdag 3. oktober kl 1130 blir det premietudeling til de tre beste lagene. Dette skjer i gata utenfor kantinen. Vi oppfordrer flest mulig til å møte opp for å gjøre litt stas på vinnerne. Det vil også bli informasjon om neste sesong av Telenor Games og Landsfinalen som er planlagt 19. oktober. I landsfinalen vil Bergen stille med to lag: Mobile Boys og Team Top-Floor. Alle deltakerne Randi og Røverne har også fått tilbud om å delta på et av disse lagene slik at vi kan stille to fulle lag i finalen.


Resultata oppsummert for Telenor Games Bergen 2018/19.


 

LagTotalpoeng
Mobile Boys70
Team Top-Floor54
Randi og Røverene  54
Volumgjengen52
Telesnuppene45
Aksess-Alliansen45
B-gjengen42
Samlaget28
Team We25

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline