Refusjon ifm Korona situasjonen

Postet av Sverre Andreas Berg den 29. Apr 2020


Du har kanskje meldt deg på en aktivitet i 2020 som er blitt avlyst pga de pågående korona restriksjonene. Normalt er et kriterium for utbetaling av støtte til deltakelse på idrettsarrangement at «Deltakelse må dokumenteres (resultatliste el.)(du må ha startet men trenger ikke ha fullført).», men at vi gjør et generelt unntak pga Korona-situasjonen.

For refusjon av startkontingent har Telesport Bergen innført følgende regler: 

  • Du må sjekke med arrangør om de har refusjonsregler (refusjon av hele eller deler av startkontingent, eller overføring av startkontingent til neste års arrangement)
  • Telesport Bergen vil refundere dine utlegg som du ikke får dekket gjennom arrangør.
  • Du krever refusjon på vanlig møte som om arrangementet hadde blitt avviklet (for lokale arrangementer samler du opp og sender det inn via gruppelederen (for friidrett, sykkel, ski, ….)   i løpet av høsten.
  • I ditt refusjonskrav må du ha skriftlig bekreftelse på påmelding samt en utskrift av hvilke refusjonsregler som arrangøren praktiserer.

 

Hvis du har fått innvilget reisestøtte til et arrangement som er avlyst, vil Telesport Bergen utbetale denne. Også her må du forsøke å få refundert reiseutgifter fra transportselskap og må kunne dokumentere utgiftene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline