Resultat Telenor Games shuffelboard 2. og 3. desember 2019

Postet av Telesport Bergen den 4. Des 2019

Shuffleboard-konkurransen vart gjennomført 2. og 3. desember 2019 på Scandic Kokstad. Med det er Telenor Games sesongen 2019/20 i gang, og heile 10 lag er med denne sesongen.


Alle 10 laga stilte opp, og svært mange var fulltallige. Det har vel sjeldan blitt delt ut så mange deltakarpoeng! Også innsatsen og stemninga var på topp. 

Det var få som innrømte å ha trent mykje i forkant. Likevel vart det oppnådd høge poengsummar, og også 5-poengarar (som ein får når steinen heng utfor kanten). Og nokre lag ser ut til å vere meir forberedt enn andre. B-laget er eit av dei nye laga denne sesongen og psyka ut dei fleste motstandarane ved å stille i like lagdrakter og vere godt i gang med prøvespelet når dei andre spelarane dukka opp. Eit raskt søk på internett tyder også på at dei har store ressursar i ryggen (søk f.eks. på "b-laget" og "manager"). Dette blir spennande å følge utover sesongen.Det ser likevel ut til å bli hard konkurranse denne sesongen. Det var svært jamne resultat etter seriespelet. Faktisk måtte dei fleste laga skillast på målforskjellen. Vinnarane vart til slutt TelenorKAMeratene etter ei nervepirrande avslutning i den siste omgangen i den siste kampen.Under ser vi altså resultata. Vi har heile 5 lag i "topp-3" sidan 3 lag deler 3.-plassen, og det er kun 10 poeng som skiller topp og bunn. Med heile 60 mulege poeng på dei gjenståande rundene kan alt skje. 

I neste runde blir truleg kanonball. Følg med på oppdatert info på nettsidene.0 Kommentar

Telesport Bergens retningslinjer for støtte til deltakelse på nasjonale og internasjonale idrettsarrangement.

Postet av Telesport Bergen den 9. Okt 2019


Under forutsetning av at økonomien i Telesport Bergen tillater det og aktiviteten er en del av Telesport Bergens aktive grupper, gjelder følgende retningslinjer for medlemmer med ordinært medlemskap:

 

Nasjonale arrangement

 • Startkontingent for aktiviteter med tidtaking refunderesAktiviteten må være i regi av medlemslag i Norges Idrettsforbund (NIF) eller Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF).
 • Reise til arrangement med start- eller sluttsted utenfor ditt hjemfylke støttes (hjemfylke siden vi har medlemmer utenfor Hordaland) med inntil 2000 kr. Billigste reisemåte skal benyttes. Reisestøtte gis kun til interne medlemmer. Overnatting/diett dekkes ikke.
 • For Telemesterskap gjelder egne regler.

 

Internasjonale arrangement

 • Reise/startkontingent til arrangementer støttes med inntil 1000 kr.
 • For arrangementer i regi av EFCS (European Federation for Company Sport) (www.EFCS.org) gjelder egne regler.

 

For alle arrangement gjelder følgende:

 • Medlemskontingent er betalt før start.
 • Søknad om reisestøtte med kostnadsoverslag må sendes via gruppeleder og til styret i Telesport Bergen før arrangementet.
 • Medlemmet må representere Telesport Bergen både i påmelding og profilering.
 • Deltakelse må dokumenteres (resultatliste el.)(du må ha startet men trenger ikke ha fullført).
 • Refusjonsbeløp må dokumenteres med bilag/kvittering.

 

Generelt:

 • Refusjon for deltakelse i lokale arrangementer blir refundert en gang pr år (høst). Medlemmene må derfor ta vare på nødvendige kvitteringer, resultatliste etc. og levere dette til gruppeleder på forespørsel.
 • Refusjon for deltakelse utenfor eget hjemfylke vil skje fortløpende etter at gruppeleder/styret har mottatt nødvendig dokumentasjon.

 

Bergen 26.09.17


0 Kommentar

Påmelding Telenor Games 2019/20

Postet av Telesport Bergen den 1. Okt 2019

Det nærmar seg ny sesong av Telenor Games, og det er tid for å melde seg på. Sesongen 2019/20 vil sannsynlegvis bestå av 4 konkurransar i perioden fra november 2019  til juni 2020. Vi håper både nye og gamle deltakarar blir med!

Årets øvelsar er ikkje heilt bestemt, men det blir nok ei blanding av nye og kjente øvelsar. Nye forslag er bl.a. kanonball. Ellers er kjente øvelsar som luftgeværskyting, bowling, frisbeegolf, geocaching, curling, orientering, dart m.m. kandidatar. Det er også muleg å foreslå nye øvelsar gjennom påmeldingskanalane.

I år er det to måtar å melde seg på:

 1. Ein lagleiar melder på sitt lag (inntil 6 personar)
 2. Du melder deg på individuelt og blir plassert på eit lag satt sammen av arrangøren

I begge tilfeller kan du melde deg på i kommentarfeltet under eller ved å sende epost til trond-sigurd.ellefsen@telenor.com. Lagleiarar må hugse å få med lagnamn og namn og epost-adresse til alle du melder på. Dei som melder seg på individuelt må også hugse namn og epostadresse. Skriv også om du kan tenke deg å vere lagleiar og/eller lagmedlem. Du må vere medlem av Telesport for å delta (men påmelding er tillatt før medlemskap er registrert).

Eit lag består altså av inntil 6 deltakarar, men i kvar øvelse er det normalt 4 som er aktive. Det er også muleg å stille med færre enn 4, men da vil ein miste deltakarpoeng i konkurransen. I nokre av øvelsane, inkludert i ein eventuell landsfinale, vil det vere ein fordel at laget har begge kjønn. Vi oppfordrar derfor alle lag til å stille med ein god kjønnsbalanse.

Bruk denne sjansen til å få eit avbrekk i kvardagen med morsomme aktivitetar og bli betre kjent med kollegaer på tvers av soner og avdelingar!

Påmeldingsfrist: Fredag 1. november.


4 Kommentarer

Telenor Games Bergen - Vinnere og premieutdeling for 2018-19-sesongen

Postet av Telesport Bergen den 23. Sep 2019

Da er det klart for premieutdeling i Telenor Games for sesongen 2018/19. Totalt har 9 lag deltatt i 4 øvelser - Løpeskyting, Heiskonkurranse, Frisbeegolf og Rebusløp.

Mobile Boys har vist seg å være suverene denne sesongen med godt oppmøte og gode prestasjoner. I 3 av 4 øvelser har de vært helt i toppen. Med totalt 70 poeng er det god  margin til lag nr 2. En velfortjent seier!

Bak Mobile Boys er det svært jevnt. Team Top-Floor deler andreplassen med Randi og Røverne. Som vi ser av resultatlisten følger de andre lagene tett, så her har det vært små marginer som har avgjort.

Torsdag 3. oktober kl 1130 blir det premietudeling til de tre beste lagene. Dette skjer i gata utenfor kantinen. Vi oppfordrer flest mulig til å møte opp for å gjøre litt stas på vinnerne. Det vil også bli informasjon om neste sesong av Telenor Games og Landsfinalen som er planlagt 19. oktober. I landsfinalen vil Bergen stille med to lag: Mobile Boys og Team Top-Floor. Alle deltakerne Randi og Røverne har også fått tilbud om å delta på et av disse lagene slik at vi kan stille to fulle lag i finalen.


Resultata oppsummert for Telenor Games Bergen 2018/19.


 

LagTotalpoeng
Mobile Boys70
Team Top-Floor54
Randi og Røverene  54
Volumgjengen52
Telesnuppene45
Aksess-Alliansen45
B-gjengen42
Samlaget28
Team We25

0 Kommentar

Ny bestillingsrunde for profilert idrettstøy

Postet av Telesport Bergen den 10. Sep 2019

I perioden 10 - 27/9 2019 er det åpnet for en ny bestillingsrunde av Telenor-profilert idrettstøy (se linken til "Webshop" over). Alle skal ha fått tilsendt en personlig rabattkode som må legges inn ved bestilling. Dersom du ikke har fått denne, kan du sende en mail til sverre-andreas.berg@telenor.com og etterlyse den.


0 Kommentar

Landsfinale i Telenor Games i Bergen på lørdag den 19 oktober 2019

Postet av Telesport Bergen den 29. Aug 2019

Telesport Bergen skal arrangere landsfinale i Telenor Games i og rundt Y215 den 19. oktober. Da stiller det lag fra Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen for å konkurrere i følgende aktiviteter:

 •            Springeskyting i garasjen. Tilsvarende som skiskytingsstafett, men her løper man (uten gevær) noen runder (200 – 300 meter) i garasjen. Bruker «proft» luftgevær til å få ned 5 blinker på 4+4 skudd. To lag konkurrerer i parallell. 

•             Hinderløype rundt Telenor senteret. Løypen skal gjennomføres to ganger og målet er å ha minst mulig avvik mellom de to gangene (selvfølgelig uten bruk av klokke, mobiltelefon el). 

•             Ro konkurranse i treningsrom. Hver av deltakerne skal ro 500 meter og det konkurreres i 4 klasser for hhv damer/herrer og for raskeste-tid/idealtid. 

•             Heis konkurranse. Konkurransen går ut på hvor mange etasjer (1 – 5 etasje) som laget klarer å løpe på 10 minutter. For å gi det en tvist skal laget ta heisen ned igjen og i heisen vil laget måtte løse noen varierende matteoppgaver (ikke lett med høy puls). 

 

Konkurransene vil starte kl 1200 og pågå frem til ca 1900, og det hadde vært kjekt med publikum som kan heie fram sine favoritter. For de som er innom og heier litt kan vi lokke med en enkel sosial sammenkomst med gode idrettskollegaer fra andre lokasjoner på en pizza-restaurant i Bergen sentrum om lørdagskvelden.

Dersom du ønsker å bidra til arrangementet som funksjonær kan du melde din interesse i kommentarfeltet under (husk navn dersom du ikke innlogget) eller sende en epost til sverre-andreas.berg@telenor.com. Dersom du tenker å være med som publikum er det også fint om du melder din interesse på samme måte slik at planleggingen kan ta høyde for et cirka antall (men du er velkommen selv om du har glemt påmelding!). Påmelding til pizza-kvelden skjer fysisk på Kokstad lørdag 19. oktober.


2 Kommentarer

Sesongens siste Telenor Games - Cityhunt med Escape Room Bryggen

Postet av Telesport Bergen den 14. Aug 2019

Fredag 14. juni vart den siste øvelsen i Telenor Games for sesongen 2018/19 avvikla. Vi brukte denne gangen eit ferdig opplegg fra Escape Room Bryggen, og laga fekk prøve seg på oppgaver som måtte løysast rundt omkring i Bergen sentrum. Litt som rebusløpa vi har hatt tidlegare år. 

Vi var heldig med veret og eg trur alle hadde nokre kjekke timar i byen.  Svara vart avgitt på ei nettside, og ved feil svar fekk ein straffepoeng og måtte forsøke på nytt. Ein fekk også straffepoeng for å be om hint undervegs. Resultata vart dermed bestemt av både tidbruk og straffepoeng.

Heile 8 av 9 lag stilte opp denne gangen, men nokre av laga hadde litt tynt oppmøte. Derfor var det nokre samanslåtte lag som deltok i konkurransen. For å skjønne resultatlista må ein altså vite at Randi og Røverne + Samlaget konkurrerte som eit lag og Volumgjengen + Aksess-alliansen stilte også saman. Flott samarbeid og lagånd på tvers  :-)

Mobile Boys sprang gjennom gatene og viste seg nok ein gang vanskelege å slå. Dei hadde både raskast tid og minst straffepoeng.  Eit par av laga rakk ikkje å levere svar innanfor tidsrammene og står dermed utan tid og blir rangert sist, men får sjølvsagt både deltakarpoeng og resultatpoeng.

Tidbruk og straffetid pr lag
Oversatt til resultatpoeng og med deltakarpoeng vart resultata i denne konkurransen slik:

Sluttresultat for Telenor Games Escape room Bryggen


Dette var altså siste konkurranse i denne sesongen. Vi kjem tilbake til sammanlagtvinnarar og premiering.


Merk også at det blir planlagt ein slags Telenor Games finale i Bergen laurdag 19. oktober med deltakande lag fra andre lag i TIF. Da trengs det både deltakarar til Bergens-laga som skal representere oss og hjelp til sjølve arrangementet. Noter datoen, så kjem det meir info.


0 Kommentar

Resultat Telenor Games Frisbee-golf

Postet av Telesport Bergen den 27. Mai 2019

I variabelt vårvær fordelt på 2 dager ble det gjennomført Frisbee-golf i Fyllingsdalen 1. og 2, april.


Det var bra deltagelse og god stemning.

Konkurransen gikk over 4 baner (bane 9,10,12 og 18), men vi kan nok ta flere neste gang

Resultat:

Sammenlagt resultat etter 3 øvelser:


0 Kommentar

Telesport Friidrett

Postet av Telesport Bergen den 23. Mar 2019

Felles trim og trening:

Medlemmer av friidrettsgruppen samler seg regelmessig til felles trening / trimming i Hordnesskogen ved Stend eller på Fana Stadion. 

Deltakelsen på Stoltzen Opp er for de fleste av medlemmene i friidrettsgruppen årets stor sportslige mål. Løpet arrangeres i slutten av september hvert år og gjennom våren og sommeren så samles mange medlemmer til felles treningsturer i Stoltzekleiven.

Vi håper selvsagt på å få beholde alle våre medlemmer fremover, men ønsket om nye medlemmer og behovet for rekruttering i miljøet er stadig like viktig. Vi i friidrettsgruppen og Telesport Bergen for øvrig oppfordrer derfor alle som er glad i å trimme og sportslig sosialt samvær til å ta kontakt. 

Alle er hjertelig velkommen til å være med!


Ta gjerne kontakt med gruppeleder for friidrett:

Trond Sigurd Ellefsen 

Telesport - Telenor, Kokstad

Mobil 48244403 

E-post: trond-sigurd.ellefsen@telenor.com


0 Kommentar

Tildeling av statuetter på Årsmøte

Postet av Telesport Bergen den 26. Feb 2019

Torill Valen fikk statuett for passert 250 orienteringsløp. 

Sigvard Tschudi Madsen fikk statuett for passert 400 orienteringsløp. 


0 Kommentar

Heiskort avtale Myrkdalen

Postet av Telesport Bergen den 23. Jan 2019

Kjøp av skikort via nettside til Myrkdalen

Avtale og Instruks for bedrifter ved kjøp av skikort via nettside til Myrkdalen

 • For å kjøpa skikort på nett må ein ha keycard frå Skidata. Bak på keycardet står det eit siffer. Startar sifferet på 01 eller 30 kan det brukast ( treng ikkje vera keycard frå Myrkdalen ).
 • Hvis ein ikkje har keycard velger ein det med i handelen og hentar ut kortet frå automat med QR kode eller i ei billettkasse.
 • Gå inn på www.myrkdalen.no (bruke Chrome eller Firefox og ikke Internet Explorer) og klikk på kjøp heiskort.
 • Klikk på rubrikk PROMO
 • Skriv inn din promokode : telenor32017
 • Trykk se promo
 • Velg korttype - dato og fullfør kjøpet trinn for trinn
 • Kvar enkelt ansatt betalar på ordiner måte med kredittkort 
 • Skikortet er klart til bruk og vert aktivert når de går gjennom ein Skidata lesar ved heisen.Treng ikkje ta kontakt med billettutsal.
 • Me gjer oppmerksom på at skikort med rabatt får ein kun kjøpt på nett. Det vert ikkje gitt rabatt i billettkassene. MF tek atterhald om at teknisk feil kan oppstå på nettsida.
 • Myrkdalen bestemmer kva korttypar som er tilgjengeleg på nettsal.
 • Rabattkode kan kun brukast av ansatte i firma som det er inngått avtale med
 • Ved misbruk kan MF stengja tilgangen til sida eller endra passord. 


Velkommen på ski i Myrkdalen
0 Kommentar

Oppsummering og resultat fra den store glassheiskonkurransen i Telenor Games 2018/19

Postet av Telesport Bergen den 15. Jan 2019

Da er den første glassheiskonkurransen i historia gjennomført. Hjertestartaren fekk henge ubrukt i resepsjonen, og alle som stilte på startstreken gjennomførte med god stil sjølv om det nok oppstod både tåkesyn og oksygenmangel når det nærma seg målgang. Og etter kråketeikna på besvarelsane og dømme var pulsen for enkelte godt over grensa for å skyte blink i løpeskytinga i alle fall.
Det gjekk unna i trappene og luftmangelen i 5. etasje var tydeleg.Det var imponerande at alle dei frammøtte laga stilte fulltallig, med unntak av 2-mannslaget fra Team Top-Floor. Ikkje mindre imponerande å sjå innsatsen og fasinerande å studere dei ulike taktiske tilnærmingane. To av laga hadde f.eks. personar i heisen som jobba med oppgavene både mens heisen gjekk oppover og nedover, og valgte dermed å ta dei negative heispoenga. Dei som hadde flest runder i heisen var Volumgjengen som hadde heile 13 runder, men dei hadde gjort eit målretta strategisk valg i forkant, og med unntak av første runden tok dei heisen mellom 1 og 3 etasje, dvs kortare, men fleire etappar. Dei klarte faktisk 112 plusspoeng i heisen med denne strategien, til tross for fleire stopp og start enn dei som tok heisen heilt opp. Dei som klarte fleste plusspoeng i heisen var likevel Mobile boys som klarte 128 (dvs 8 runder). Det var 8 meir enn Aksess-alliansen som var dei som hadde flest heisrunder til toppetasjen. Dei klarte heile 9 runder, men tapte nokre poeng fordi deler av laget gjekk på i lavare etasjar utover i konkurransen.

Men som kjent har heisen også minuspoeng. Volumgjengen tok med 48 minuspoeng og var dermed ikkje heilt i toppskiktet når heispoenga vart summert. Faktisk var dei heilt sist og bidrog dermed til eit sørgeleg antall kompensasjonspoeng for Team Top-Floor. Også Aksess-alliansen falt noko tilbake med sine 36 minuspoeng fra deira stasjonære regnemaskin som var plassert i heisen. Dermed var Mobile Boys klart på toppen når alle heispoeng vart telt opp. Dei hadde kun eit minuspoeng da det var ein som gløymde å gå ut før heisen begynte å gå oppover på den eine runden. Randi og Røverne klarte seg heilt utan minuspoeng og endte dermed på solide 104 poeng ikkje langt bak Mobile Boys. Deretter fulgte heile tre lag som endte på 84 poeng, til tross for ganske ulike strategiar i heisen.

Med 100 mulege poeng på hodeoppgavene var likevel ingenting avgjort etter heisturane. Det viste seg at det skilte heile 63 hodepoeng mellom beste og dårlegaste lag i denne kategorien.
Det er faktisk ikkje så enkelt å svare på kompliserte rekneoppgaver med 200 i puls på ein loddrett plakat i ein trang heis som beveger seg og er utan luft...Antall avgitte svar varierte fra 12 til 50, men det viste seg at dette ikkje betydde alt fordi prosentandel riktige svar (av dei avgitte svara) variert fra 33% og opp til 86%. Det tyder vel på høgt stressnivå blant mange som nok med fordel kunne brukt litt lenger tid pr oppgave. Om vi skal trekke fram nokon som imponerte, er det vanskeleg å kome utanom 2-mannslaget til Top-Floor som svarte på 56% av oppgavene med 86% riktige svar. Den store vinnaren når det gjeld hodepoeng var likevel Volumgjengen som svarte på samtlege oppgaver. Som om ikkje det var nok hadde dei 100% score på 3-poengs-oppgavene. Dei stoppa til tross for dette på 67 poeng totalt etter ein uheldig tolkningsfeil som kosta bortimot 20 poeng i den eine oppgavekategorien. Det var likevel nok til å klatre forbi 4 lag heilt opp til ein 2-plass totalt. Mobile Boys hadde med sin solide heispoeng-score ingen problemer med å holde unna, og endte til slutt på totalt 155 poeng og ein margin på 25 poeng ned til nr 2.

Når vi summerer opp, endte vi dermed opp med desse poenga:


Og tar vi med deltakarpoenga, ender vi opp med denne rekkefølgen og totalscore i den store glassheiskonkurransen i årets Telenor Games:


Og etter to øvelsar i Telenor Games er det ganske så jamnt mellom laga og definitivt stor spenning før dei siste øvelsane.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline